Bershka vagy Pull and Bear? Miért?
Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 23:28
1/7 anonim válasza:
Egyik sem, mert sokan vásárolnak ezeken a helyeken, és én próbálok egyedi lenni! Ráadásul (nekem) drágák is, ezért én inkább alaposan körülnézek a turkálókban, és ott veszem meg a ruháimat fillérekért.
16/L
2/7 anonim válasza:
mindkettő gagyi és pofátlanul magas áron kínál sz.r minőségű ruhákat.
3/7 anonim válasza:
Egyik se.Az ilyen boltokban többnyire tucat p*csák vásárolnak.
4/7 anonim válasza:
egyiksem. egyrészt, mert drága, márészt mert mindkettőben sznob tiniriban(ok vásárolnak. őket meg utálom.
5/7 anonim válasza:
nem vagyok se tini, se riban(, se a kettő együtt, de még csak sznob sem. a bershkát szeretem, nyári ruhák pl. marha korrekt áron vannak, ill. leárazáskor ki lehet fogni nagyon jó dolgokat. P&B-t annyira nem ismerem.
6/7 anonim válasza:
Első: attól, hogy próbálsz egyedi lenni, járhatsz ezekre a helyekre, ugyanis nem muszáj ugyanúgy párosítani a cuccokat, mintahogy a nagy átlag teszi, és akkor máris egyedivé tudod tenni a szettedet, ha kis fantáziát beleraksz.
Amúgy kb ugyanaz a két üzlet
7/7 anonim válasza:
Én a Bershkát szeretem. Én tini vagyok, de nem riban( és sznob sem. Leárazáson nem rég szereztem farmert 1990-ért , nyári ruhát 2990-ért, szerintem ennyiért megéri, legalábbis nekem mindenképp. Pull&Bearből is van pár cuccom, de annyira nem szoktam ott vásárolni.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!