Melyik a jobb márka az Abercrombie&Fitch vagy a Tommy Hilfiger?
Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 20:40
2/7 anonim válasza:
Mindkettő jó,de én az Abercrombie&Fitch cuccait jobban szeretem...
3/7 anonim válasza:
abercrombie, de csak ha eredeti, és nem az a tömegcucc póló/pulcsi amire lób.szó betűkkel rá van írva a márka neve. az ritka gagyi
4/7 anonim válasza:
Kb. egyforma ,itthon az abercrombie/hollister a fiataloknál nagyon felkapott lett.De én inkább a Hilfiger Denimhez hasonlítanám az ami ilyen fiatalosabb : [link]
A klasszikus Tommy Hilfiger viszont drágább is mint az Abercrombie.
Én személy szerint jobban kedvelem a Hilfigert.De mondjuk itthon A&Fet nem is nagyon lehet kapni, ahol meg látom ott meg elég gagyi cuccok vannak.
7/7 anonim válasza:
Milyen válaszokat szeretnél még kapni? szerintem elég jól ki volt fejtve amúgy az itteni vélemények nagy része úgyis szubjektív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!