Lányok, melyik öltözködési stílus jön be nálatok egy fiúnál?
Légyszi kort is írjatok.
Elegáns, deszkás, szakadt, stb.?
Nekem a rockerek jönnek be.Persze nem akik úgy néznek ki mint valami lepusztult csövesek.
De pl: [link]
A kedvenceim.Zenében is és stílusban is (öltözködés és kondolkodás).
Egyszerű mintás pólót hordjon vagy egy színűt,gatyában is inkább egyenes szárút de ha esetleg csőnadrágot venne fel akkor legalább Ne színeset.Deszkás cipőt hordjon.És valami jó kis baseball sapit :)
14/L
Pl. fekete nadrág, sötét ujjatlan felső, ezüst kiegészítők, nyaklánc, gyűrű, stb. Hidegebb időkben hosszú bőrkabát, bakancs. Ilyesmi jön be.
26L
én a rockereket szeretem, velük is jövök ki a legjobban, több fiú haverom/barátom van, mint lány
igazából ez meg nem az öltözködésnél dől el... magammal szembe nagy elvárásaim vannak, de a fiúknak inkább a belsejükkel szembe van
ne legyen igénytelen, meg olyan ,,páwa'', mert azt nagyon utálom
egy sima jó farmer, egy normális cipő, nekem a tornacipő plusz vans cipők a favoritok, meg valami színben passzoló, lehetőleg nem színes póló, és kész
ha kifejezetten az ízlésemet kérdezed akkor pl. fekete fehér tornacipő+középkék vagy sötétkék picit szakadt farmer, fekete bandás póló
16/L
Nekem valahogy nem jön be amikor egy srácon feszülős póló meg gatya van ( a mostani pasik 70%-a,legalább is az én lakhelyemen)
Iszonyatosan tetszik amikor van egy nem vézna csak normál testű gyerek, lógós cuccokba járkál XXL póló bazinagy gatya...az olyan misztikus számomra..ki tudja mit rejt;) Persze ehhez meg kell az egész stílus(haj, imige stb.) hogy jól adja vissza a dolgokat, ne egy szakadt csövi jusson eszedbe róla :) De én mostanság erre vagyok nagyon rákattanva:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!