Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, melyik öltözködési...

Lányok, melyik öltözködési stílus jön be nálatok egy fiúnál?

Figyelt kérdés

Légyszi kort is írjatok.

Elegáns, deszkás, szakadt, stb.?

2012. aug. 7. 23:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Nekem a rockerek jönnek be.Persze nem akik úgy néznek ki mint valami lepusztult csövesek.

De pl: [link]

A kedvenceim.Zenében is és stílusban is (öltözködés és kondolkodás).

2012. aug. 7. 23:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Ja és 14L.Az lemaradt , bocsi.
2012. aug. 7. 23:56
 3/11 anonim ***** válasza:

Egyszerű mintás pólót hordjon vagy egy színűt,gatyában is inkább egyenes szárút de ha esetleg csőnadrágot venne fel akkor legalább Ne színeset.Deszkás cipőt hordjon.És valami jó kis baseball sapit :)

14/L

2012. aug. 8. 00:00
 4/11 anonim ***** válasza:

Pl. fekete nadrág, sötét ujjatlan felső, ezüst kiegészítők, nyaklánc, gyűrű, stb. Hidegebb időkben hosszú bőrkabát, bakancs. Ilyesmi jön be.

26L

2012. aug. 8. 04:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Deszkás*-* de ne olyan b*zis emo.
2012. aug. 8. 09:32
 6/11 anonim ***** válasza:

A férfias öltözködés, laza elegancia főleg.

[link]

[link]

2012. aug. 8. 10:38
 7/11 anonim ***** válasza:

Ezek jönnek be:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

16/L

2012. aug. 8. 14:36
 8/11 anonim ***** válasza:

én a rockereket szeretem, velük is jövök ki a legjobban, több fiú haverom/barátom van, mint lány

igazából ez meg nem az öltözködésnél dől el... magammal szembe nagy elvárásaim vannak, de a fiúknak inkább a belsejükkel szembe van

ne legyen igénytelen, meg olyan ,,páwa'', mert azt nagyon utálom

egy sima jó farmer, egy normális cipő, nekem a tornacipő plusz vans cipők a favoritok, meg valami színben passzoló, lehetőleg nem színes póló, és kész

ha kifejezetten az ízlésemet kérdezed akkor pl. fekete fehér tornacipő+középkék vagy sötétkék picit szakadt farmer, fekete bandás póló

16/L

2012. aug. 8. 23:25
 9/11 anonim ***** válasza:
A 7-es vagyok, ugyan arra gondoltam mint a 8. válaszoló, csak pont olyan képeket nem igen találtam. De nálam is a fekete tornacipő/edzőcipő, (enyhén szakadt) nem túl szűk! farmer + zenekaros vagy sima egyszínű póló. <3 Csak sajnos nem sok olyan srácot ismerek aki így öltözködik.
2012. aug. 9. 15:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem valahogy nem jön be amikor egy srácon feszülős póló meg gatya van ( a mostani pasik 70%-a,legalább is az én lakhelyemen)

Iszonyatosan tetszik amikor van egy nem vézna csak normál testű gyerek, lógós cuccokba járkál XXL póló bazinagy gatya...az olyan misztikus számomra..ki tudja mit rejt;) Persze ehhez meg kell az egész stílus(haj, imige stb.) hogy jól adja vissza a dolgokat, ne egy szakadt csövi jusson eszedbe róla :) De én mostanság erre vagyok nagyon rákattanva:)

2012. aug. 10. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!