Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez most ruha vagy hálóing?

Ez most ruha vagy hálóing?

Figyelt kérdés

Jártam turiban és találtam egy nagyon szép kék ruhát. A baj csak az,hogy nem tudom eldönteni,hogy ez most utcai ruha vagy hálóing. A szatén anyag határozottan hálóingre utal, azonban a ruha hátulján található kék gomb és kis kivágás inkább ruhákra/felsőkre jellemző(legalábbis én még hálóingnél ilyet nem láttam). A ruha felsőrészét egy nagyon szép fekete,csipkeszerű dísz ékíti. Ez hálóingre,de elegánsabb felsőkre,ruhákra is utalhat,már találkoztam ilyen szépen kidolgozott felsőrészű ruhákkal.

Szúrok be pár képet,és mondjátok el a véleményeteket:

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 7. 21:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ez mind a 2nek elmegy
2012. aug. 8. 09:36
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségeteket! :)

Összességében úgy látom,hogy főleg ruhára szavaztatok,de mivel volt pár hozzászzóló,akik inkább hálóinget láttak a ruhában, ezért egyikőtök tanácsára valószínűleg egy kis fekete övvel fogom hordani,hogy egyértelmű legyen,hogy ez ruha és nem hálóing.

Lehet,majd arról is töltök fel képet, és elmondhatjátok,hogy úgy mit gondoltok róla :)

2012. aug. 8. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!