Sárga cipőhöz milyen színű ruhát vehetek fel?
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 10:29
1/6 anonim válasza:
sárga az oké de sport,topánka,saru, magassarkú,magas sarkú szandi, magas sarkú körömcipő,lapos talpú körömcipő, telitalpú, papucs.... sárga de milyeeennn?? :D
3/6 anonim válasza:
hát sárgához sárgát :D én mondjuk mindig ugy kombinálom a dolgokat hogyha pl sárga a cipö sárga felső de viszont fekete rövidnaci és akkor sárga és fekete kiegészitök ;)
4/6 anonim válasza:
Farmer, és hozzá valami színben passzoló póló. A sárga elég kötött szín.:/
5/6 A kérdező kommentje:
Igen nekem is ez a bajom.De úgy vettem hogy vissza vittem a cipőt és abból.Más cipő annyiból vagy nem tetszett vagy nem volt jó a làbamra .:/
Na mindegy nagyon köszönöm szépen!
2012. aug. 7. 11:32
6/6 anonim válasza:
én pont ezért veszek fekete vagy fehér cipőt, amihez megy minden :D Na mindegy, szerintem, fekete, fehér vagy sárga :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!