'80-as évek kontra 2012. Igazságtalan?
Megvannak anyukám lánykori ruhái, amiket magának varrt. Olyan, mintha mindegyiket miliméter pontosan rám tervezték volna.
Anyukámra mindenki úgy emlékszik vissza, hogy ő volt az abszolút bomba nő, aki után mindenki epekedett. Nagy mellek, izgató csípő etc...
Engem pedig mindenki bánt, hogy faragjak már le végre a fenekemből, a csípőmből. Meg hogy, hogy merek ilyen lábakra rövid szoknyát húzni etc...
A rohadt életbe! Ha 30 évvel ezelőtt ugyanezzel az alakkal anya bomba nő lehetett, akkor én miért kell, hogy ocsmánynak érezzem magam????
Amúgy kb 42-es a konfekcióméretem...
ez a nő még 38nak is vékony nemhogy 42-nek. amit elsőre linkeltek inkább néz ki annak. Viszont az nálam már a fejlődő bálna kategóriába tartozik.
és nem akarok beszólni de Marilyn Monroe is csak 38-as volt ergo akkor se volt divat a nagyobb méret..
Monroet lehet ebbe a kategóriába sorolni,vagy tévedek?
(16.)
hát nemtom kérdező, szerintem anyukád máséban a szálkát, magáéban a gerendát is
egyébként is mit piszkál, pont neki kellene elfogadnia olyannak, amilyen vagy
egy a lényeg, te fogadd el olyannak magad amilyen vagy, érezd jól magad a bőrödben. ha ez megvan, ezt ki is sugárzod magadból, senki nem fog piszkálni az alakod miatt, legyen az bármilyen
különben meg tegyél fel magadról egy fotót (környezet ne látszódjon és a fejed sem) aztán majd megmondjuk igazuk van e :)
Nem szerintem sem 42-es ez a lány. Vagy akkor erősen retusált a kép. Derékig ugyanilyen vagyok, de a csípő-fenék-comb tájékon inkább a legelső link.
Nem fogok képet betenni magamról.
Amúgy pedig az idősebb férfiaktól mindig megkapom az elismerő pillantásokat (na meg a kevésbé jóleső beszólogatásokat). Csak a saját korosztályomból, a 16-22 éves fiúktól nem, akiktől viszont várnám. Szerintük mindegy, hogy milyen a feje a lánynak, vagy milyen a haja, mindegy, hogy van-e melle... a lényeg, hogy minél kisebb legyen a feneke, minél soványabb legyen és hosszú vékony lábai legyenek. Mert a jó nő, az ilyen és kész.
Változni fog az ízlésük pár év múlva ha idősebbek lesznek, vagy törődjek bele, hogy ez a generáció így gondolja és én keressek idősebbeket?
Akik azzal jönnek, hogy nálam valami extra nagy gond lehet más téren, azok mire gondolnak úgy mégis? El sem tudom képzelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!