Kinek mi a véleménye a turkálókról?
Figyelt kérdés
Itt főként a székelyföldi turkálókra gondolok, az ottaniak szinte csak ilyenekben vesznek ruhát (ami nem csoda 600 lejes fizetésekből). Én a múltkor bementem egybe, de megcsapott a bűz, ahogy beléptem, meg tényleg csak a selejt ruhákat válogatják be oda. Viszont egy jó táskát találtam magamnak 5 lejért.2012. aug. 6. 12:02
1/6 szilvásgombóc válasza:
Én nem vagyok székely de nekem az a véleményem a turkálórol hogy vannak olyan ruhák amik azért kerültek oda mert már rongy annyira el van használva és azt nem előnyös megvenni. De a legtöbb az olyan hogy külföldröl szállitják mert van 1 kis hibája mondjuk a cimke forditva van felvarrva vagy ilyesmi. Szerintem nagyon jo ruhákat lehet turkálokba kapni különlegeseket nem olyan amiet mindenki hord. és a hibákat meg lehet oldani.
2/6 anonim válasza:
tudsz találni turkálóban is jó cuccot olcsón, csak ki kell fogni
3/6 anonim válasza:
Én olyan szívesen vennék túrkálóból ruhát, de amik errefelé vannak, azok nagyon gázak...vagy nem jó időben megyek...nem tudom. Az itteniekben tényleg csak az ócska ruhák vannak, ha valamit esetleg találok, amit még érdemes is lenne megvenni, akkor az meg tuti nem az én méretemben van :/
4/6 anonim válasza:
Normális turkálókban igazi gyöngyszemeket lehet találni, de ha nem olyan szuper, akkor is egy kis fantáziával és kézügyeségel remek ruhákat lehet kreálni :)
5/6 anonim válasza:
hat en sok turkaloban jartam mar de sehol nem vettem semmit.. en nem vennem fel az olyan ruhakat :s
6/6 A kérdező kommentje:
Hát ruhát én se vennék. Látva, hogy anyósom milyen undormányokat turkál.:D
2012. aug. 9. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!