Teremthetnék új stílust? Nem lenne nagyon ciki?
Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 15:12
11/16 anonim válasza:
17:50: akkor én egyéni vagyok :D Tény, hogy kicsit furcsán néztek rám, amikor Iron Maidenen az első sorban ácsorogtam lila topban, meg kék kendővel, de szerintem egy metalosnak sem kell mindig feketében lenni :)
Hát nem akarlak megsérteni, de ez az összeállítás éppenséggel nem túl egyéni, sok emberen láttam már ilyet... De ha csak hordani akarod, akkor nem mindegy, hogy teremtesz-e vele stílust? Egyébként legfeljebb akkor, ha veled együtt még kb. 500-an kezdenének hirtelen így öltözni... Egy emberen egyáltalán nem feltűnő, és sajnos tényleg elég sok ilyen van már.
12/16 anonim válasza:
Hát. Amit leírtál az ilyen japános stílus eddig. De ott mondjuk tényleg nem botránkoznak meg semmin az emberek (ruha téren). Azt veszel fel, amit akarsz, legfeljebb a jóérzésű emberek megállapítják, hogy feltűnési viszketegség.
13/16 anonim válasza:
Hát meg lehet próbálni...Ha azért azok közé tartozol a társaságodban akinek adnak a szavára akkor akár lehet is belőle valami...Aztán mondjuk ők is elkezdenek követni, és így tovább...De azért ha kérhetlek minden ember nevében ne csinálj még egy emot, vagy hasonlót :D kösssz
14/16 anonim válasza:
borotváld le a szemöldököd, egyedi.
15/16 anonim válasza:
hát ahogy leírtad az öltözéket, kapásból a 99%-a egyezik az én öltözékemmel, szóval ennyit az új "stílusodról"
16/16 anonim válasza:
Ma már kizárt új stílus teremtése.Mert olyan vegyes felvágott világot élünk,hogy már minden létező ki van merítve,meg agyonkombinálva. Szerintem már divatban sem nagyon tudnak újat hozni.Meg lehet nézni,hogy mik mennek mostanában, a nagyobb cégek is már ötlet hijján visszahozzák a régi jókat, a retró stlíus és ilyenek. Ma már nincs egyediség,csak valamely kategoriába tartozás a sok közül. Mindnek megvan az ellentábora és a rajongója is. Szerintem az a jó választás,ami esztétikus,igényes,és nem szélsőséges, nem bohóc szerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!