Van olyan lány még, aki mindig zoknit hord?
Ilyen melegbe az kemény! xD
Hát én sem öltözködöm annyira lányosan, van hogy sportcipőt veszek rövidgatyával és zoknival. De trapézgatyát azért nem.
Én is zoknit és hosszúnadrágot hordok.
Ha szereted és jó vele ne próbáld meg megváltoztatni, mert tönkreteheti a kapcsolatot. Az, hogy együtt menyjetek vásárolni és javasolj ezt-azt jó ötlet. Lehet van abban valami, hogy szégyenlős vagy ilyesmi. Finoman sugallhatod neki, hogy neked mik tetszenek, mit szeretnél rajta látni, de semmiképp ne eröltesd. Ha elmondanád neki, hogy mennyire jól állna neki, tetszene neked szoknyában ruhában stb. lehet, hogy hallgatni fog rád.
Én is így öltözködöm általában. Kivéve, ha valami kiöltözős helyre kell menni. Pedig már 22 elmúltam.
Hát mit vegyen az ember edzőcipőhöz? Térdfixet? Hát, abban aztán gyönyörű lenne, kb. mint egy cigányasszony... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!