Mi a véleményed a my77 ruhákról?
Én nem nagyon láttam ízléses darabot. Na mondjuk nem is nézelődtem sokáig.
Ezekre mondom, hogy drága kínaiak...
Nagyon drága, nem olyan jó minőségű és a divathoz köze sincs, az egésznek csak az a lényege, hogy tegyünk rá sok díszt, meg mintát, meg olyan dolgokat, amiről mindenki tudja, hogy "csajooos" és pakoljuk ki az árut belőle.
Volt/van egy-két darabom, de hamar bolyhosodnak, és az anyaguk is rémálom.
Amit nem értek, az nem tudom most még van-e a kollekcióban, de kicsit régebben mindenhol ezt nyomták: hosszú ujjú ruha, amiből a fél s3gge kint van az embernek és a háta is nyitott. Az hova? Ha hideg van, befagy a p1csád, ami még egy dolog, de a háta? Ha meg elég meleg van ahhoz, hogy a háta kint legyen, akkor meg a hosszú ujja miatt használhatatlan.
Én nem igazán értek egyet az előttem szólókkal. Én imádom ezeket a My77 ruhákat. Nem egy darab van már a szekrényemben. A minőségük kifogástalan. Cseppet sem hasonló a kínai minőséghez. Nem fakul ki két mosástól meg egy kis napsütéstől.
Nagyon feltűnő, csinos darabok. Pláne a neon színűek. :)
És a fent hozzászólónak üzenném, hogy semmiféle 'árut' nem kell kipakolni hogy az ember csinos legyen benne. :P
Drága.Van amelyik ruhájukat nem venném fel.
De van amit szinte azonnal megveszek mert tetszik és hordom is :)
A férjem húzza a száját amikor látja hogy a my77 bolt felé tartok.Neki nem tetszenek de ha kérem megveszük.
Ő többre tartja a mayo chix,amnesia,retro ruhákat ;)
Na és Neked kérdező? Mi a véleményed? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!