Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményed a my77 ruhákról?

Mi a véleményed a my77 ruhákról?

Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
c*gányosak és r*bancosak
2012. aug. 3. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát,lehet nem jól tudom,de állítólag drága,és szerintem olyan,mintha a piacról lenne vagy a kínaiból. Ne értsetek félre,mert tudom,hogy ezeken a helyeken is vannak jó dolgok,én a rosszabbakra célzok,amik csicsásak és ízléstelenek.
2012. aug. 3. 21:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Én nem nagyon láttam ízléses darabot. Na mondjuk nem is nézelődtem sokáig.

Ezekre mondom, hogy drága kínaiak...

2012. aug. 3. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon drága, nem olyan jó minőségű és a divathoz köze sincs, az egésznek csak az a lényege, hogy tegyünk rá sok díszt, meg mintát, meg olyan dolgokat, amiről mindenki tudja, hogy "csajooos" és pakoljuk ki az árut belőle.

Volt/van egy-két darabom, de hamar bolyhosodnak, és az anyaguk is rémálom.

Amit nem értek, az nem tudom most még van-e a kollekcióban, de kicsit régebben mindenhol ezt nyomták: hosszú ujjú ruha, amiből a fél s3gge kint van az embernek és a háta is nyitott. Az hova? Ha hideg van, befagy a p1csád, ami még egy dolog, de a háta? Ha meg elég meleg van ahhoz, hogy a háta kint legyen, akkor meg a hosszú ujja miatt használhatatlan.

2012. aug. 4. 03:26
 5/8 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem nagyon jó :) Én imádom.Én a h&m zara meg ezeket a cuccokat kerülöm,mert nekem öregasszonyos mind fazon mind színösszeállításban!Le lehet lecigányozni meg leribancozni a ruhákat,de azért mert most bejött a neon szín?! :D Gondolkodjatok már!!Ja és igen is csajos,nem úgy mint ezek a vintage meg milyen ódivatú szarok :D
2012. aug. 28. 19:11
 6/8 anonim válasza:
77%

Én nem igazán értek egyet az előttem szólókkal. Én imádom ezeket a My77 ruhákat. Nem egy darab van már a szekrényemben. A minőségük kifogástalan. Cseppet sem hasonló a kínai minőséghez. Nem fakul ki két mosástól meg egy kis napsütéstől.

Nagyon feltűnő, csinos darabok. Pláne a neon színűek. :)

És a fent hozzászólónak üzenném, hogy semmiféle 'árut' nem kell kipakolni hogy az ember csinos legyen benne. :P

2013. ápr. 13. 20:03
 7/8 anonim válasza:
78%
Cigányosak? Na jó hülye vagy némelyik cigánynak olyan izlése van hogy bármelyik paraszt elbújhat! meg kínai cuccok ez tiszta nevetség ti mondjátok akik azt viselik viselni meg mégis jó a kinai cuccokat honnan tudnátok hogy mi az a jó anyag hisz soha se viseltétek mert nektek az túl drága a my77 több stílushoz igazodik szinte minden stílusú ruhájuk van izléstelen majom az összes aki le hordja
2014. aug. 23. 15:46
 8/8 anonim ***** válasza:
66%

Drága.Van amelyik ruhájukat nem venném fel.

De van amit szinte azonnal megveszek mert tetszik és hordom is :)

A férjem húzza a száját amikor látja hogy a my77 bolt felé tartok.Neki nem tetszenek de ha kérem megveszük.

Ő többre tartja a mayo chix,amnesia,retro ruhákat ;)

Na és Neked kérdező? Mi a véleményed? :)

2015. jan. 1. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!