Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha egy pasi tangát hord?

Gáz ha egy pasi tangát hord?

Figyelt kérdés
2009. júl. 18. 21:36
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Elolvastam az összes hozzászólást és valamit nem értek. Ha nadrág alatt hordod, akkor tök mindegy, hogy m van rajtad, mert csak Te tudod.

Szóval nekünk külső szemlélőknek tök mindegy. Ha abban érzed jól magad, akkor hordj tangát, vagy akár rózsaszínű csipkéset!

Egyébként hazudnék, ha azt mondanám, hogy rajtam még soha nem volt tanga, de nem is hordom minden nap.

Olyan helyen, ahol látható, pl strandon én is gáznak érezném. Legalábbis én biztos nem vennék fel ilyen fürdőruhát és mást se szívesen nézegetnék benne.

Nem olyan régen derült ki, hogy egy ismerősöm saját bevallása szerint nagy melegben nem húz alsógatyát. Nem mondtam neki, de ezt nagyon visszataszítónak tartom. Akkor már inkább a tanga!

2010. máj. 28. 18:52
 32/34 anonim ***** válasza:
Ja, 27/F voltam.
2010. máj. 28. 18:52
 33/34 anonim ***** válasza:
ha b*zi vagy nemgáz;)
2010. júl. 8. 15:02
 34/34 anonim ***** válasza:

Én is tangát hordok és nem vagyok b.zi. Kényelmes és jól áll a fenekemen, feleségem is szereti rajtam.

Nyárom meg kimondottan jó. Nem izzad bele a fenekem, mint a boxerba.

2011. okt. 27. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!