Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Netről rendelésnél? ( Lent )

Netről rendelésnél? ( Lent )

Figyelt kérdés

Ha netről konkrétan innen: [link]

ból rendelsz ruhát akor szoktak előfordulni hibák?

én pl sapit rendelnék. irnátok tapasztalatot h aki innen rendelt ruhát fordult e elö már vmi hiba. h szakat volt v nem azt küldték amit rendelt.

2012. aug. 2. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Figyelj. Én sok mindent netről rendelek. Mielött redelnél olvasd el a vásárlási feltételeket. Ha azt írja, hogy a felmerülő hibákért nem vállalnak felelőséget, még olyanért sem, ha a kiírás rossz volt mondjuk az árnál (pl: 1000ft-ra van kitéve valami és kiderül,h rosszul írták ki), megvilyemsi, és fenntartják annak a jogát, hogy a termék ára bármikor változhat pl mire odaér már 500ft-vel több lessz, mert én már találkoztam ilyennel is. Bár először csak nagyokat pislogtam. Ha minden oké és van rá garancia, pénz visszafizetési dolgok, meg stb.. akkor amikor a futár kihozza neked a csomagot, adig ne írj alá semmit, amíg nem láttad a csomagodat. Ha sérült, kérd meg, hogy bontsátok fel együtt. Meg kellene engednie. Bár az attól is függ, h melyik futár. Ha engedi és a terméknek semmi baja, akkor vedd át. Ha nem engedi, ne vedd át. Mond, hogy köszönöm de akkor nem tartok rá igényt, mert így nem tudom, hogy a csomagom rendben van e. Sok internetes cég írja, hogy mielött átveszi a csomagot nézze meg mert utánna a futár szolgálat nem vállal érte felelőséget. Ha nem volt sérült a csomag de hiba történt mert rosszat vittek, akkor arra jó a termékgarancia, mert kicserélik. De ilyen nagy ritkán van. Sőt.. szinte alig. Remélem segítettem. :)
2012. aug. 2. 16:24
 2/5 A kérdező kommentje:
van pénzvisszafizetés és csere is.
2012. aug. 2. 20:46
 3/5 A kérdező kommentje:
am a garagestore mennyire megbízható webshop? csalódott már vki benne?
2012. aug. 2. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Még nem is hallottam róla amúgy. De biztos jó lehet. :)
2012. aug. 2. 21:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Én rendeletem már innen többször is (ruhát is, cipőt is). Semmi gond nincs velük, a cuccok biztos eredetiek, se szakadás, se semmi nem volt. Egészen gyorsak is (bár ez a GLS-től is függ), itt a fővárosban max. 3 nap alatt eddig mindig megjött a csomag. És persze az volt benne, amit rendeltem :)
2012. aug. 4. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!