A múltkor a VIVA- divat trend című műsorban láttam egy nagyon szép overált, vajon hol tudok olyasmit venni? Vagy egyeltalán milyen márkájú, ha márkás? Több info lennt! 13/L
Figyelt kérdés
A múltkor a VIVA- divat trend című műsorban láttam egy nagyon szép ruhát, azt mondták valami "arany selyem overál" a neve. Nagyon megtetszett és azóta is kerestem a neten. Hol tudok hasonlót venni?2009. júl. 18. 13:32
11/14 anonim válasza:
Mayo Chix, ahogy a többiek is írták. Minden nagyobb plázában van ilyen bolt. Pl. Westend, Árkád, Europark...stb.
Vagy ha itt körülnézel online talán tudsz rendelni, bár lehet ez amit te keresel nincs fenn: [link]
Bár remélem nem sértődsz meg, a Mayo Chix ruhák nem annyira a 13 éves korosztálynak valók.
12/14 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a lányt már megtaláltam a videók közt akin a ruha volt, Ágota a neve.
2009. júl. 18. 14:09
13/14 A kérdező kommentje:
Semmi gond, nem sértődöm meg, de azt hiszem ehez neked nincs semmi közöd!
2009. júl. 18. 14:10
14/14 anonim válasza:
Azt, hogy nem "való", azt úgy értettem, hogy ha nem vagy elég magas és "fejlett" akkor azok a ruhák csak lógnának rajtad, mert az idősebb korosztálynak gyártják. Tudom, hogy nincs közöm hozzá, csak gondoltam szólok. Mondjuk vannak olyanok, amik jó nyúlós anyagból vannak és egészen picik, na meg attól is függ, hogy 13 évesen milyen magas, mennyire "fejlett" vagy testileg. Vannak akik korán érnek. Én csak magamból indulok ki. Meg abból, hogy 20 éves vagyok és ott vásárolok. Ha gondolod linkeld be a videot ha megtaláltad a viva tv oldaláról, és szólok ha látom valahol azt a cuccot, mert sokat járok Mayo boltokba. Hátha így megtaláljuk. :) Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!