A tornacipőm egy nagyon kicsit nyomja a nagy ujjam, ki fog tágulni annyira hogy kényelmes legyen?
Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 00:12
3/6 anonim válasza:
Szerintem cseréltesd ki egy nagyobb méretre, ha még lehetséges.
Mire annyira kitágul, hogy tudd is hordani (ha egyáltalán kitágul), annyira fel fogja törni a lábad, hogy egy darabig semmilyen cipőt nem fogsz tudni felvenni.
4/6 anonim válasza:
Én úgy csináltam a Converse cipőmnél, hogy beletömtem újságpapírt,és lenyomtam teljesen az orráig, és tökéletes lett.. legalább egy éjjelt hagyd úgy, és szerintem ki fog tágulni. ha nem tudod nagyon belenyomni akkor seprűnyéllel vagy valamivel is lehet.. :D
Találd fel magad!! :)
5/6 anonim válasza:
szerintem fog tágulni,nekem pl minden cipőm szokott tágulni...az újságos megoldás egy jó ötlet és szerintem megér egy próbát:)
6/6 anonim válasza:
Szerintem is fog. Nekem is volt így... 3 hétig nagyon nyomta a lábujjam, már annyira kényelmes lett, h túrázni is el tudtam benne menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!