Lányok, ti hol szoktatok fehérneműt venni és mennyiért?
Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 19:26
1/11 anonim válasza:
most lehet megkövezni de kínaiba.. olcsó de elég jól bírja a strapát...
2/11 anonim válasza:
sárkány centerben, ott vannak jók és olcsók, ott van olyan h pl 4-5 db bugyi 1000 ft, melltartók is alig drágábbak 1000-nél, nemfogok melltartóra 10 ezret kidobni ha úgyis kinövöm :D
3/11 anonim válasza:
Én a Tescoban F&F-et, ha akciós! Tuti kényelmesek, nagyon szépek, tartósak. Múltkor 2 db melltartó volt 1200 Ft. 1 bugyit pedig 200-ért szoktam ott venni a csipkés franciából, a fél gatyásból pedig 4-et 1600-ért!
4/11 anonim válasza:
Kínai,eddig nem volt bajom velük.1x vettem new yorkerben de nem ájultam el tőle és 3x annyi volt mint kínaiban.
5/11 anonim válasza:
Melltartót Women's Secret-ben, néha C&A-ban szoktam, 2-5 ezer ft-ért, bugyit H&M-ben, 3 db szokott 2 ezer ft körül lenni.
6/11 anonim válasza:
kínai. kb. 900 ft bugyi+ melltartó
7/11 anonim válasza:
fehérneműboltban, kb. 700-1000 Ft-ért bugyit, melltartót meg kb. ötezerért. Szerintem megéri, amiket kínaiban vettem, még egy évet sem bírtak ki.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2012. júl. 31. 19:50
9/11 anonim válasza:
Nekem anya vásárolja még a fehérneműket, amikor akció van a szupermarketekben,-Tesco, Auchan-akkor szokott vásárolni. Mára már megtanultam, hogy amikor már magamnak fogom vásárolni a fehérneműimet, inkább megveszem majd a drágábbat a fehérneműüzletekben, mert ott sokkal minőségibb, tartósabb, és szebb darabok vannak. :) Amik most vannak, az olcsóbb fehérneműk, sokkal gyorsabban tönkremennek, elhasználódnak, kiszakadnak.
16/L
10/11 anonim válasza:
Régebben C&A-ban vettem,de most már a helyi C&A-ban nem árulnak fehérneműt. Egyébként a Women' Secret-ben szoktam venni melltartót max. 5000 Ft-ért, bugyit meg össze-vissza(volt,hogy anyukám vett nekem 2500 Ft-ért egy darabokat). Itt van olyan,hogy 3 darab bugyi 1800 Ft,szerintem az elég kedvező,sok akciót ki lehet ott fogni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!