Mennyibe kerülnek a magyarázatban leírt mayo chix ruha darabok?
a) póló
b) pulóver ( vékony , vastag )
c) farmer
d) szoknya
e) kabát
f) ing (pl. kockás)
Szegény barátnőm nem a legjobb barátja az ilyen oldalaknak mint ez. Hiába magyaráztam h kell használni neki nem sikerül. Nekem van egy csomó Mayo Chix cuccom fogalmam sincs mennyibe kerülhetnek mert nem én szoktam venni. Barinőmnek nagyon tetszenek ezek a cuccok amik rajtam vannak és Mayoskérdezi mennyibe kerülnek az említett cuccok mert vetetne csak nem több ezerért egy pólót pl. Aki tudja erre a választ kb.-ra is írjon. VÁROM A VÁLASZOKAT !!! 14/L
Regisztrálj és megtudod...
Én nagy mayos vagyok! :D
A póló attól függ, hogy milyen. Vannak az alap darabok amelyek egyszínűek és csak a mayo chix felirat van rajtuk, azok kb 2500-3500 körül mozognak. Vannak a "mintásabb" darabok azok kb 4000-6000 Ft között vannak.
Nem sok mayos pulcsim van, mert azok annyira nem tetszenek de azok kb 6000 és 8000 között mozognak.
A farmer nadrágok 9000 éa 15.000 Ft között vannak.
A kabátok 12.000 és 20.000 között. (attól függ, hogy téli vagy őszi)
Egy kockás ing pedig 7000 körül van.
Én úgy vettem észre, hogy egyre drágul ott minden, sokat vásárolok Mayoban. Ha pesti a barátnőd, akkor érdemes elmenni a Westend alsó szintjén lévő Mayo outletbe.
Az árak:
póló: sok mindentől függ, de most egy sima feliratos akciósan 3-5 ezer ft, teljes áron mintától anyagtól függően 8-9 ezer is lehet
pulóver: 8-12 ezer ft (hacsak nincs akciós)
farmer: átlag 8-12 ezer ft
szoknya: 6-10 ezer ft
kabát: most a bőrdzsekik 18 ezer körül vannak, én tavaly vettem egy ballonkabátot, akkor volt 8000 ft, de most azi s drágább, kb. 11 ezer, télikabátok 20000 körül (egy 25 ezres szövetkabátot tavaly a leárazáskor sikerült 9 ezerért megvennem)
ing: 5-9 ezer ft
Érdemes megvárni valami kuponos akciót, vagy outletbe menni, esetleg a webshopból akciós cuccokat vásárolni (bár most az is ki van fosztva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!