Hol vehetnék Szolnokon trapéznadrágot, vászonnadrágot, epilátort, kicsi sarkú cipőt viszonylag olcsón?
Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 18:28
1/4 anonim válasza:
epilátort gondolom,valamelyik elektronikai üzletben.biztos van olcsó is mert azok amúgysem olyan drágák.trapéz nadrágokat pedig láttam az egyik kínaiban,voltak ott nyári cipők is biztosan volt laposabb sarokkal is...nemtudom milyen úton van,csak azt,hogy (azthiszem) cba emeletén van a bolt...ha érdekel akkor megérdeklődöm neked.
2/4 A kérdező kommentje:
persze köszi nagyon kedves vagy:))
2009. júl. 19. 15:11
3/4 anonim válasza:
bocsáss meg,hogy eddig nem írtam,csak senkitől sem tudtam megkérdezi,de szombaton,megyek fel szolnokra és akkor majd megnézem milyen utca:)
4/4 anonim válasza:
ady endre úton van egy cba és annak az emeletén:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!