Ez csak szerintem gáz?
Én 14 vagyok és ugyan olyat hordok mint te, csak nagyobbat. Az osztályomból én , és a legnagyobb mellű lány hord egyedül ilyet , ami szerintem kicsit furcsa .
A "már mindenki melltartót hord..blablabla" ra csak annyit írnék, hogy több olyan osztálytársam is van, aki nagyobbat hord , hogy menő legyen . Tesin egyszer zsepi esett ki a csaj melltartójából . Az egy pár fokkal "gázabb" . A másik , hogy ha nagyobb van rajtad könnyen kikapcsol . Ez is megtörtént párszor velük . Nekem vicces volt :D
mond meg anyukádnak hogy kinőtted,elhasználtad a toppokat,és legyen olyan kedves aranyos és vegyen neked újakat.Mégiscsak nagylánnyá válasz nem?:)
Nem baj az ha nincs nagy melled,nem is kell nagy.Nekem sajnos elég nagy volt a Te korodban,és én szégyelltem,mindig keresztbe tettem a kezemet.Csúfoltak is miatta.Még most is szégyellem a nagy melleimet.Szóval nem gond az ha nincs nagy melled.Ha meg melltartót szeretnél hordani,azt is lehet kis mellel is.Aztán majd egy év múlva cserélheted nagyobbra.:) Azt is mond meg anyudnak,vannak sportmelltartók,vannak ilyen tiniknek való rózsaszín hello kittys stb kis méretű melltartók.Nézd meg a boltban milyenek vannak.:) Próbálgasd fel őket a boltban ha szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!