Egy DC cipőhöz csak szűkszárú farmer való?
Figyelt kérdés
Az ezekhez hasonló cipőknél, aminek vastag, nagy eleje van ajánlatosabb szűkszárút venni, vagy meg lehet oldani sima farmerral is? Ti hogy hordjátok?
2012. júl. 30. 18:26
2/7 anonim válasza:
Személy szerint rosszul vagyok, ha egy fiú szűkszárú nadrágban van. Sokkal normálisabban néz ki egy normális farmerral. Szerintem.
L
3/7 anonim válasza:
Hát szerintem elég gáz mikor egy normál farmer tökre rá lóg egy cipőre és kb csak az orra látszik.
4/7 anonim válasza:
ezt csak a köcsög emosok meg bmx-es barmok gondolják így:D egy normál farmer ami nem lóg rá teljesen az is jó.
5/7 anonim válasza:
nem vagyok se emós se bmx-es, drága...
6/7 anonim válasza:
Én személy szerint sima farmerrel venném (veszem :D) fel, de egy szűkebb szárúval sem olyan borzalmas. Egyéni ízlés kérdése, kinek melyik. De ezt nem tartom még olyan nagyon durung cipőnek, ráadásul jól is néz ki :D Bár hát egy BMX-esnek nem is biztos, hogy előnyös, ha laza a gatyaszár XD
7/7 anonim válasza:
szerintem nagyon gáz hogyha ki se látszik a cipő a gatya alól... egy szűkebb fazonnal, még ha nem is egy nagyon szűk csőgatyával sokkal jobban áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!