Hol vegyek divatos, nőies esőkabátot?
Figyelt kérdés
Nem valami áttetsző PVC borzadályra gondolok, és nem is sportosra, hanem rendes, mondjuk trench coat fazonú esőkabátra, de nyitott vagyok a fazont illetőleg, amíg nőies és nem valami sportos széldzseki, esetleg műanyag szemeteszsák. Én mindenhol kerestem, de sehol nincs. Kapucnival lenne a legjobb.2012. júl. 29. 23:14
1/4 anonim válasza:
ebayen írd be, hogy trench coat, rengeteget találsz!
2/4 A kérdező kommentje:
A trench coat nem esőkabát :) És nem szeretném ebayről rendelni, mert egyrészt fel szeretném próbálni, másrészt gyakorlatilag csak kínai meg koreai oldalakon van jó áron, a többi méreg drága, azokból meg nincs méret.. :(
2012. júl. 30. 23:38
3/4 anonim válasza:
ne haragudj, de te írtad, hogy trench coat fazonú esőkabátot szeretnél. mindegy, akkor nem tudom hol keress. valószínűleg a boltok tele lesznek vele nemsokára, mert ez a legújabb hype, mint tavaly a fekete szövetkabát.
4/4 anonim válasza:
Mától Lidl-ben 3 féle esőkabát. Siess, még elcsíphetsz egy jópofa darabot. 3700Ft amúgy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!