Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezt a ruhát keresem, szerintet...

Ezt a ruhát keresem, szerintetek hol lehet kapni?

Figyelt kérdés

Van fehér, fekete, kék színben, nagyon tetszik, de sehol se találtam hasonlót boltban, pedig már 3 lányon is láttam ilyet!

[link]

2012. júl. 28. 22:20
 1/8 anonim ***** válasza:

őőőő

Kínai xD van ott sárga, kék, zöld, piros, barna, minden színben :)

2012. júl. 28. 22:26
 2/8 A kérdező kommentje:
igen...azt sejtem :-D Ez a barna öv csak kínain van mindenhez :-)) Ma voltam józsefvárosin, de már ilyen pont nem volt :-(
2012. júl. 28. 22:27
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

ez nagyon aranyos és 2500 Ft.

Rendelni is lehet tőlük. Én személyesen vásárolok tőlük (közelemben van) nagyon tuti cuccok vannak...

2012. júl. 28. 22:37
 4/8 anonim ***** válasza:
[link] ez meg nyakpántos
2012. júl. 28. 22:39
 5/8 anonim ***** válasza:
A 3. és a 4. hol van ez a bolt vagy honnan tudok rendelni??
2012. júl. 28. 22:45
 6/8 anonim ***** válasza:
nálunk van ilyen több szinben:)
2012. júl. 29. 12:01
 7/8 A kérdező kommentje:

Képeljétek meg találtam a fehér ruhát!! Kimentem ma is a piacra, és így, hogy rákoncentráltam kiböktem egyik helyen. Szerencsém volt, ez az egy darab fehér volt már csak. Volt egy rózsaszín/barack színű, azt is megvettem. Úgyhogy első válaszadó, köszi, hogy biztossá tetted, hogy kínain lennie kell! :-D

3.,4. válaszadó, köszi, nézegetem majd ezt a facebook oldalt, piaci ruhák vannak, korrekt áron :-)

2012. júl. 29. 14:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Kedves 12.01-es válaszadó! És mennyibe kerül nálatok? Pont ilyen? :-) És merre van ez a nálatok? :-D
2012. júl. 29. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!