Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Volt már, hogy kinéztek egy...

Volt már, hogy kinéztek egy kicsit drágább ruhaboltból vagy más boltból az eladók?

Figyelt kérdés

Én csak azon gondolkozom, hogy nekik miért nem mindegy, hogy kitől kapja a pénzt ?

1.) Volt már, hogy barátnőkkel bementünk a Douglasba, az eladók ott lebzseltek körülöttünk. Folyton megkérdezték, hogy " szeretnétek valamit, lányok ?" Lehetett rajtuk látni, hogy lenéztek.

2.)Édesanyámmal meg a következő történt. Egy csinos blúzt akart nézni magának, mert esküvőre voltunk hivatalosak.

Elkérte az eladótól az egyik blúzt, mire a hölgyemény nagy arccal azt mondta, hogy " De ez 15.000 ft". Édesanya pedig rápirított, hogy senki nem kérdezte. Nem ??

3.)Cipőt mentünk vásárolni anyukámmal, és úgy volt, hogy beugrunk a piacra kis kukoricáért. És, hogy tuti ne szakadjon le, azt a nejlon-színes-csíkos " Szíj Melinda szatyrot" vittük magunkkal. Közben nézegettük a cipőket, az eladók meg távolról méregettek...

Nem vagyunk topisak, igaz, hogy nem a leggazdagabbak, átlagkeresettel rendelkező emberek. Na de azért ez....

Veletek volt már ilyen ?

2012. júl. 28. 14:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
hát öcsém, leszakad a pofám, hogy miket megenged magának a sok görény. ahol eddig dolgoztam melók, kevesebb mint a feléért kibäsztak volna minket a levesbe, pedig nemmindengyik volt túl nívós. a helyetekben meg kellett volna rendezni őket, hogy nem ők szärtak a világra mindenkit. engem akkor szoktak csúnyán nézni, mikor a párommal 'vásárolok' (teherautó modell) és nem díjazzák a szakadt farmert feketepólót csövesinget,mittudoménmit. kit érdekel, rohadjanak el..... ha már dolgozik az ember nem kell attól elszállni, hogy milliomos cuccokat árul.
2012. júl. 29. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!