Szerintetek szexisek ezek a csizmák, te felvennéd?
2012. júl. 28. 12:12
1/10 anonim válasza:
én speciel a mindennapokban biztos hogy nem,farsangra talán...egyszerűen nem az én stílusom...
2/10 anonim válasza:
Ha nem lennének ekkora sarkai, felvenném. Amúgy mikorra venném fel? Melóba, suliba? Háát, max ha OLYAN a melóm.
3/10 anonim válasza:
Nem szexi, egyébként is mint tudjuk egy csizma magában nem szexi, csak egy ember lehet szexi...
Én nem venném fel mert ugyan a második tetszik, de valahogy iszonyat rosszul áll mindenkin. A legtöbben prostinak vagy nevetségesnek látszanak benne. Arról nem is beszélve hogy járni senki nem tud benne, persze ezt csak ők maguk nem veszik észre.
4/10 anonim válasza:
az 1. meg a 3dik az okés, azt hordanám, a 2.dik nekem vhogy inkább taszito mint szexi
6/10 anonim válasza:
nem venném fel,inkább kitenném a falamra,mivel a kedvenc tervezőm cipői:D
7/10 anonim válasza:
nekem a 2. tetszik, nem venném fel, max 18 éves kortól
8/10 anonim válasza:
A Louboutin cipők általában szépek... de ezeket nem mondanám annak. Az 1. és a 2. förtelmes. Talán még a 3. ha nem lenne ekkora sarka, és akkor sem hétközanpokra.
9/10 anonim válasza:
1. otromba
2. majd ha rúdtáncos leszek
3. esetleg
Mi van, az X-it ruha hirtelen nem menő ?
10/10 anonim válasza:
nem. kitörném a sarkát már első nap tuti :D am nem hordok csizmát, csak bokacsizmát :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!