Szerintetek milyen ez a táska?
2012. júl. 27. 21:22
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor jó:) Egyébként az lemaradt lány vagyok de gondolom érezhető.
2012. júl. 27. 21:38
3/8 anonim válasza:
Szerintem félő, hogy hamar megkopna a fényes borítás rajta és akkor nagyon szarul fog kinézni. Azon kívül ez egy sporttáska, egy nőiesebb szereléshez már furán néz ki.
Én gyöngyvászn anyagú táskát javasolnék, ha sportosabbat választasz, azok tartósabbak is, és praktikusak, ha nehéz szokott lenni a cuccod (mondjuk olyan suliba jársz, ahol sok könyvet kell nap mint nap cipelni).
Ha nőiesebb vagy, és nem kell sok cuccot cipelned, akkor pedig válassz valami nőiesebb darabot. Szerintem.
4/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó,és még viszonylag olcsó,az eredeti áráoz képest:D:)
5/8 A kérdező kommentje:
Ez még csak egy ötlet,nem biztos hogy ezt veszem meg csak hogyha nem találok mást.Online nem igazán szeretek táskát venni.Viszont köszönöm a válaszokat.
2012. júl. 27. 21:46
6/8 anonim válasza:
Tök jó..én hasonlót vettem rózsaszín Conversben..de szerintem legyen más szín..inkább lányosabb:D
7/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék más színűt mindenképpen csak feketét.
2012. júl. 28. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!