Ilyen ruhához milyen színű kiegészítők illenek?
Figyelt kérdés
Világos, halványzöld kosztüm, krémszínű, elegáns, csipkézett felső, szintén krémszínű magassarkú cipő és táska.
Milyen ékszereket vennétek fel hozzá? Én aranyszínű kiegészítőkre gondoltam.
2012. júl. 27. 13:27
1/2 anonim válasza:
Én inkább megpróbálnék ugyanolyan halványzöld, vagy krémszín kiegészítőt találni. (Vagy amiben mind a kettő van). Vagy esetleg ezüst láncot, amibe az említett színű kő van. Az arany nekem furán hangzik ezekhez, de persze ez függ a ruha anyagától, stílusától. Látni kéne.
2/2 A kérdező kommentje:
Hmm...
Lehet, hogy igazad van, és jobban illenének hozzá ezüst színű kiegészítők. Körülnézek majd jobban, remélem, találok valamit. Köszönöm a válaszodat!
2012. júl. 27. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!