Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak én nem találok semmi jó...

Csak én nem találok semmi jó ruhát a turikban?

Figyelt kérdés
Annyi ismerősömtől hallom milyen jó ruhákat vesznek turikban, de én akár hányszor bemegyek soha semmi nem találok. Vagy rossz helyen keresgélek? Mert eddig kb csak olyan dolgokat találtam turiban amit kb portörlésre hasznélnék itthon...
2012. júl. 27. 11:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

én kilós turiba járok, igaz nem pesten hanem pécsett.

itt hétfőn 1590 kilója, péntekre 190lesz, ahogy fogy a készlet. én gyakran járok, általában csüt-pénteken, de néha szerdán is. A 3/4-e a ruháimnak, cipőimnek onnan van, meg a táskáim kb. az összes.

Itt nagyon jó dolgokat lehet kifogni, egy darabért, max 300ft körül adok ki. Volt, hogy 1700Ft-ért vettem 9 felsőt, 3 nacit, 4 szandit, 2 papucsot meg egy balerinát unokahúgomnak :) és nem agyonhasznált ruhák, new look cipő, stb...

2012. júl. 28. 00:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Először én is így voltam vele..Osztálytársnőm ajánlotta ezerrel,hogy milyen jó meg minden.De egyszer megtört a jég,és onnantól kezdve egy-két dolgot mindig találtam.

Olyan helyet keress szerintem,ami kilós de vállfás is közben. pl.2-3000 Ft-t én egy-egy darab cuccért a turiból ki nem adnék..

Múltkor is kétezerért vettem egy 10k-s inget a sprinfieldben,meg ennyiért nadrágot a h&mben..

2012. júl. 28. 21:20
 13/15 anonim ***** válasza:
biztos te jársz rossz helyen .mert én sokszor találok szép ruhákat és mind jó minöségü.
2012. aug. 14. 15:03
 14/15 anonim ***** válasza:
a mai napig én se találtam semmi jót a turikban.. de ma rászántam magam, körbenéztem még egyszer, és 2 Dorothy Perkins fölsővel lettem gazdagabb :D
2012. aug. 17. 18:12
 15/15 anonim ***** válasza:
aki keres az találhat is .
2012. aug. 18. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!