Csak én nem találok semmi jó ruhát a turikban?
én kilós turiba járok, igaz nem pesten hanem pécsett.
itt hétfőn 1590 kilója, péntekre 190lesz, ahogy fogy a készlet. én gyakran járok, általában csüt-pénteken, de néha szerdán is. A 3/4-e a ruháimnak, cipőimnek onnan van, meg a táskáim kb. az összes.
Itt nagyon jó dolgokat lehet kifogni, egy darabért, max 300ft körül adok ki. Volt, hogy 1700Ft-ért vettem 9 felsőt, 3 nacit, 4 szandit, 2 papucsot meg egy balerinát unokahúgomnak :) és nem agyonhasznált ruhák, new look cipő, stb...
Először én is így voltam vele..Osztálytársnőm ajánlotta ezerrel,hogy milyen jó meg minden.De egyszer megtört a jég,és onnantól kezdve egy-két dolgot mindig találtam.
Olyan helyet keress szerintem,ami kilós de vállfás is közben. pl.2-3000 Ft-t én egy-egy darab cuccért a turiból ki nem adnék..
Múltkor is kétezerért vettem egy 10k-s inget a sprinfieldben,meg ennyiért nadrágot a h&mben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!