Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mivel dobjak fel egy síma...

Mivel dobjak fel egy síma fehér magas szárú tornacsukát?

Figyelt kérdés
Az oldalán van egy Graffiti, de még kéne rá valami...Elég fiús vagyok,szóval flitterek meg ilyenek nem jönnek szóba
2012. júl. 25. 17:18
 1/5 A kérdező kommentje:
ja és 13/L
2012. júl. 25. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Attól függ..ha rock zene párti vagy akár szegecsekkel díszítheted, meg biztostűkkel.

A fiús öltözködés igazából nem nagyon kiegészítős öltözködés, de pl a nevedet belevarrhatod ha tudsz varrni vagy ha jó rajzos vagy, rajzolhatsz még rá valamit, ami rád jellemző vagy amit szeretsz.Pl ha imádod az állatokat tappancs nyomot vagy ha szereted a mai "divatot", akkor pl

[link] ilyesmiket rajzolhatsz rá, mert ez most "menő".

2012. júl. 25. 17:35
 3/5 A kérdező kommentje:
xDD hát a bajuszon jót röhögtem :D gitáros vagyok, és szeretem a Rockot, az enyhébb fajtát (PL. Metalica,ACDC...) szóval a gitár és a szegecs tuti rajta lesz :)) köszi a tippet
2012. júl. 25. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:
2012. júl. 25. 20:14
 5/5 A kérdező kommentje:
:D ha meg tudnám csinálni... xD
2012. júl. 28. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!