Valami nőies iskolatáska?
Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 18:46
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
nekem ilyenem van, imádom :)
3/10 anonim válasza:
márkát most ne nézd,nem gucciba jártam természetesen, inkább a kinézetre gondolok
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
nekem 4 éven keresztül semmi gondom nem volt velük,nem volt vészesen nehéz mint többi másik táska,én jól elvoltam velük,és többi más osztálytársam is:) Mindegy,nem muszáj megfogadni,csak mondtam.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek mindenki jókat linkelt majd benézek ide-oda és akkor hasonlót nézegetek !
Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm !
Megy a zöld kezecske !
2012. júl. 23. 19:27
7/10 A kérdező kommentje:
Én nem fogom tele pakolni mert csak a pont mai órákra gondolom !
De azért köszike !
2012. júl. 23. 19:28
8/10 anonim válasza:
4es ez a 21.század ,manapság 7-től felfele nem mondható menőnek a hátizsák lányoknál,főleg nem olyan amiket linkeltél.. a második pedig egyenesen ciki. 1 kivétel viszont van ami szerintem tényleg nagyon jó,stapabíró és szép és az az eastpak.
De azok is jók amiket az első linkelt.
Nekem ezek tetszenek nagyon:
SZóval itt most ne a stílust nézd,mert egyedül ezt a képet találtam. Nagyon praktikus szerintem. : P Mert kézben is viheted és vállon,keresztbe átrakva is. :))
9/10 anonim válasza:
7. osztálytól felfele persze :) nem hét éves kortól.. hétévesen nekem aranyos macis táskám volt.:D
10/10 A kérdező kommentje:
Nekem iszz :DDDD
2012. júl. 26. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!