Milyen alakon néz ki jól az ilyen bikini-felső?
Figyelt kérdés
Eddig háromszög alakú felsőket hordtam. Nincs nagy mellem, de azért nem is nagyon pici. (azt hiszem 80/B) Jól állna nekem az ilyen bikini-felső? :)
16/L
2012. júl. 23. 09:46
1/9 anonim válasza:
sovány vagy? ha igen akkor ez jól fog állni :)
2/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok csontkollekció, 172cmhez 58kg. Lapos a hasam, és nem husis a combom:)
2012. júl. 23. 10:28
3/9 anonim válasza:
A háromszög melltartó nagyon jó barátja a kis/közepes mellű nőknek, főleg ha szivacsos. Nyakba kell kötni, tehát kicsit összébb nyomja a ciciket, szebb dekoltázst csinál. Abszolút háromszöges párti vagyok.
A kérdésben szereplő felső szerintem nagy, de csak nem lógó melleken mutat jól. Amolyan szilikonos csodán, mint a modellen.
4/9 A kérdező kommentje:
ez is nyakbakötős, talán kicsit ez is "összenyom". láttam ilyen felsőt kis mellű lányokon és jól állt nekik. csak azért hezitálok, mert eddig mindig háromszöges felsőket hordtam. (:
2012. júl. 23. 10:42
5/9 anonim válasza:
pont h a háromszög alakú melltartós bikinik NEM ajánlott kis mellű lányoknak.... a kérdező amit linkelt sokkal inkább jobban mutat a kis melleken mert felnyomja "összerendezi" őket.
6/9 A kérdező kommentje:
én azt olvastam hogy a háromszög is jó (bár nem mindegy, milyen...) és az ilyen is, amit linkeltem. :) és köszönöm :)
2012. júl. 23. 15:47
7/9 anonim válasza:
Szerintem jól állna ez a fazon is. A háromszög alakú bikini felső is előnyös lehet a kismellűeknek, de csak akkor, ha szivacsos.
8/9 anonim válasza:
nekem is kb ekkora a mellem, és van ien fazonú fürdőrucim is, és jól áll :)
szval sztem neked is jól állna :D
9/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2012. júl. 27. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!