Van valami neve az ilyen cipőknek?
Figyelt kérdés
Olyan telitalpas cipőt szeretnék, aminek kb. 5 cm-s sarka van, de elől is magasított úgy 2-3 cm-t. Nagyon kevés helyen láttam ilyet, ezért kérdezem, hogy talán van-e valami neve, hogy rá tudjak keresni és rendelni valahonnan.2012. júl. 21. 02:54
2/7 anonim válasza:
Ahogy az első mondta: platform?
3/7 anonim válasza:
A platform nem telitalpas...
Sima telitalpas szandál, bárhol lehet kapni, h&m, kínai boltokban tonnaszámra.. Wedges amúgy az angol neve, keresd esetleg úgy :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Telitalpas szandállal közelítünk a megoldáshoz, csak ezeknek a sarka el van vékonyítva. Meg azt utálom, hogy mindegyiknek ilyen fonott vagy milyen a sarka... Na de majd keresgélek kitartóan, nem is gondoltam hogy egyszerű menet lesz cipőt találnom magamra. :D
2012. júl. 21. 17:22
5/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó! Igen! Ilyesmire gondoltam! Ez pont nagyon szép egyszerű is, simán felvenném :)Nagyon köszönöm!
2012. júl. 23. 01:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!