Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az egyik női magazinhoz most...

Az egyik női magazinhoz most bikini az ajándék. Aki megvette, annak hogy tetszik?

Figyelt kérdés
Milyen színekben van, és mekkora a mérete? Ha valaki tudna képet feltenni róla, az nagyon jó lenne, de elég a válasz is.
2009. júl. 14. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
cosmopolitanhez van/volt bikini, nem tudom, h arra gonolsz-e. van rózsaszín, kék és fekete, ilyen csillagmintás, mindegyik ugyanakkora, csak az alsó és a felső is kötős, így elvileg minden alakra passzol. egyik barátnőmnek marha jól áll, én viszont nem tudom úgy felkötözni magamra, h se ne vágjon be, se ne essen le:D nem tudom, lehet h velem van a baj:D
2009. júl. 14. 17:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én azt hiszem tavaly előtt vettem meg a cosmot, amiben volt bikini. A felső még úgy ahogy jól állt, de az alsó... Úgy néztem ki benne mint aki beszart.
2009. júl. 14. 19:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Volt a cosmoba, és én vettem is, rózsaszínbe :) Egyszerűen fantasztikus :)

De erről lekéstél :(

2009. júl. 14. 20:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Hogy-hogy lekéstem róla? A júliusi számhoz jár a bikini...Ma néztem is az egyik áruházban, az újság meg van, csak éppen az ajándék hiányzik belőle...kilopkodták
2009. júl. 14. 22:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Miért, első válaszoló, neked milyen alakod van? Csak azért kérdezem, mert ha nekem is olyan van, mint neked, és rád nem jó, abból valószínűleg az fog következni, hogy nekem se jó...és akkor inkább nem venném meg.
2009. júl. 14. 22:18
 6/8 anonim ***** válasza:
sima átlagos alakom van, de nem tudom, vhogy nem passzol. az alsónál hátul úgy 'beroggyan' v hogy mondjam és hülyén néz ki, pedig nem lapos a fenekem. szóval nem igazán tudom, miért nem jó. ha amúgyis szereted az újságot, szerintem vedd meg nyugodtan. max. tovább adod egy bnődnek, ha nem jó:)
2009. júl. 14. 22:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem is ilyen alakom van. Am az újságot nem szoktam megvenni, csak felfigyeltem erre a reklámra.
2009. júl. 14. 22:43
 8/8 anonim ***** válasza:

ja, bocs, nem tudtam h még van vhol :)

nálunk a városba már nincs.

De amúgy a nagy áruházoknál tényleg 'szokás', h kilopkodják az ajándékot. Szerintem nyugodtan menk oda vmelyik eladóhoz, h mégis hol van belőle az ajándék. Ha elkezd keverni, hívasd a főnökét. :D

Az újság az ajándékkal együtt jár, akkor úgy adják!

2009. júl. 15. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!