LÁNYOK? , FIÚK : nektek tetszenek az ilyen stílusú lányok?
2012. júl. 18. 19:50
11/19 anonim válasza:
nekem elég semleges, talán mert régen én durvábban néztem ki, mint ezek, de majd kinövik.
19L
12/19 anonim válasza:
ha nem facebook ribik,akik minden 5 percben megosszák a képeiket,és like-ért könyörögnek,akiknek 43256738 ismerősük van de alig ismernek belőlük 1o-et akkor igen,mert van stilusuk,meg jól néznek ki.de általában az ilyen kinézettel rendelkező csajok az agyara mennek...azt hiszik valami sztárok a facebook-on meg hogy mindenki őket akarja... holott csak ált a hajuk jó..a többi szart se ér.amugy a linkeltek jól néznek ki nagyon,az átlaghoz képest...
13/19 anonim válasza:
Nem, az ilyen természetellenes gennyek csak korcsoknak jönnek be.
19/f
14/19 anonim válasza:
A második csajszi nagyon aranyos, a többinek viszont nem áll jól ez a stílus, azok mellett elmennék az utcán, vagy pedig éppen azért nézném meg őket, hogy milyen szerencsétlenül néznek ki.. De mondom, a második csajnak nagy jól áll! :)
15/19 anonim válasza:
Nekem bejönnek, szívesen járnék egyszer emo/scene csajjal
16/19 anonim válasza:
Nem tetszenek. Beálltak a sorba, tucat kinézetűek, semmi saját szépség nincs bennük.
17/19 anonim válasza:
Ha a külsejüket nézzük, akkor látszik, hogy nagyon sok energiát fektetnek a külsőségekbe (és jól is néznek ki...), ami miatt valószínűleg agyilag kissé zoknik, valamint a többségük tekintete is ezt sugallja. :( Nekem pedig ilyen nem kell. Üdvözletem 21/F.
18/19 anonim válasza:
Az első szép:D
nekem igazából az a lila hajú nagyon nemjön be:D
19/19 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs velük legalább felvállalják magukat és nem átlagosak :) 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!