Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kaposváron hol vannak jó...

Kaposváron hol vannak jó turkálók?

Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 16:52
 1/8 anonim válasza:
100%
ez hazugság
2012. júl. 18. 16:54
 2/8 anonim ***** válasza:

füredi csomópont mellett a Second Hand szerintem jó.

ezenkívül még a somogynál is van egész jó turkáló.

2012. júl. 18. 17:18
 3/8 A kérdező kommentje:
A Somogynál lévőt ismerem. A Second Hand a Honvéd utcában van? :)
2012. júl. 24. 02:33
 4/8 anonim ***** válasza:

nem, nem a Honvédba van, hanem a Béke lakótelepnél.

amúgy van még egy nagyon jó turkáló az most nyílt nem olyan rég: sávháznál nyílt egy új, nagy Cba és a Cba-n belül van a turkáló.

2012. júl. 24. 10:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Nagyon sok van Kaposváron. A fő utcában is.

A cba-s angol turi, szerintem drága, ahhoz képest, hogy használtak a ruhák, bár ott is jó időt kell kifogni.

2012. júl. 25. 09:59
 6/8 Rige101 válasza:
0%
Minden eggyes haz elott egesz jo turkalo van, roma testverek naponta jarnak oda biztos segitenek a helyes turkalas elsajatitasaban...
2012. júl. 25. 16:26
 7/8 anonim válasza:
A Hádán és a Second handen (Gyakorló suli körül, nem tudom, milyen utca) kívül van még a Reál használtruha az Ady Endre utca 9-ben, meg van egy az Arany János téren (ennek se tudom a címét, de könnyű megtalálni, "központi" helyen van), az elég drága, de jó cuccok vannak.
2012. júl. 28. 11:21
 8/8 anonim válasza:

Előző vagyok:

A színházzal szemben is van egy, mondjuk én ott még nem voltam, de állítólag az is jó.

2012. júl. 28. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!