Hogyan lehet egy ruhát koszos hatásúvá tenni? Tehát mintha sárban hempergőztem volna.
Figyelt kérdés
Van ez az amerikazászló mintás félvállas felső.. ilyen:
ez alapból tömegcucc, minden második csajon virít. Meg nekem így "tisztán" nem is tetszik annyira. Szóval össze lehet mosni valami olyan cuccal, hogy olyan legyen, mintha leöntöttem volna gépzsírral? Vagy akár koptatni, fakítani a színét. Tehát ne írjátok, hogy dobjam bele a pocsolyába, vagy ilyesmi, mert az kivitelezhetetlen..
Pl ilyen:
2012. júl. 16. 01:02
1/2 anonim válasza:
Fekete teától lesz világosbarna mint a képen. Forralsz vizet, filtert belerakod vagy 5-6 percre, belerakod a ruhát. De előtte egy hasonló anyagon próbáld ki, hogy megfelelő színű lesz-e. Kifakítani a színt valami vegyi anyaggal lehetne, nem tudom... talán a jól felhígított hipó is jó, de ebben nem vagyok biztos.
2/2 anonim válasza:
szerintem gusztustalan, főleg az első... Olyan mintha eleve koszos ruhában lennél. értem én hogy divat meg satöbbi, de szerintem túlzás. Értelmes válasszal nem rendelkezem de ezt le kellett írnom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!