Milyen laza stílusú ruha illene egy randihoz?
Első vakrandi.
Én vagyok a lány.
A fiú idősebb tőlem és a laza dolgokat szereti.
Linkelnétek olyan ruhákat,dolgokat amelyek lazák,látszólag kényelmesek és megfelelőek?Ami nem is túl laza és tényleg visszafogottabb: )
Vagy akár amit ti hordtatok vagy ti vennétek fel ilyen alkalomkor.
Előre is köszönöm a normális válaszokat!:)
Szia.
Először is sok sikert a randihoz!
És másodszor : Így kicsit nehéz , hogy csak annyit tudok , hogy legyen laza de azért ne legyen túlzás ...Itt egy oldal pár ruhával és ha hasonlót keresel akkor még nézelődhetsz a google képek között.És van ott egy kis szöveg a lazaságról is : [link]
Remélem segítettem. :D
Köszönöm szépen,reméljük!
Még nem most lesz:)
de szeretném ha minden jól menne.Köszönöm szépen a segítséget! Ment a zöld: )
Köszönöm szépen neked is!Ment a zöld természetesen.
Nem szeretnék kiöltözni,mert előreláthatólag csak sétálunk és elmegyünk erre-arra.(Még nem tudjuk pontosan)
Szerintetek milyen ez az összeállítás?
Én valami sötétkék rövidnadrágra gondoltam (vékony barna övvel)
egy fehér csőtoppra,amiben szintén van kék és ilyen matrózos a mintája(dekoltázsnál,a többi része fehér)
kék-csíkos ballreina cipő
Nem vagyok magas...ezért szeretnék valami magassarkút,de lehet az sok lenne.
Rövidnadrág:
Vagy maradjak ilyesmiknél? :
Nekem tetszenek még a rövidnadrágos overálok is.
és szerintetek melyek azok a cuccok amelyekkel nem lehet elrontani?Esetleg színek?Én a kékről hallottam,hogy az semleges:)
Meg most a neon színek hódítanak a divatban,de ha neki nem jön be,inkább csak valami finomabb-visszafogottabbat szeretnék.
Köszi,aki olvasta!: )
Az a kék rövidgatya tökéletes:)a másik kettő szerintem már nem igazán tartozik a lazább dolgok közé.
A kék és a barna az olyan színek, amikkel szerintem nem lehet melléfogni:)
Kockás ing, farmer, valami egyszerű tornacipő, napszemüveg, ezekkel a ruhadarabokkal nem nagyon lehet mellényúlni. Ha picit fel akarod dobni a szettet, vehetsz kalapot (főleg, ha meleg lesz, és tűz a nap, még jól is jön), valami feltűnőbb táskát, vagy ékszert.
Szerintem ehhez a stílushoz nem illik annyira a magassarkú, maximum bokacsizmában/bakancsban, ezeket meg ugye nem nagyon tudod mostanában hordani:D
Én nagyjából ilyeneket ajánlanék:
A zokni nélkül!!!:D
Igaz, ezt nem kérdezted, de szerintem a hajadat hagyd leengedve, lazán hullámosan, smink pedig nagyon minimális legyen (szempillaspirál, szájfény, ha kell, alapozó).
Így szerintem teljesen laza, de azért látszik, hogy mégis csak egy randi:)
Hajrá:)
Óó!Köszönöm Szépen!:)
Ment a zöld kezecske.
Tetszenek a ruhák amiket linkeltél,főleg a kockás inges.
Van barna rövidnadrágom is,barna pólóval.
Vagy kék vagy barna leszek: )
A hajamat összekötni terveztem úgy,hogy kilóg oldalt,tehát így "félig összekötve" : )
Közben nem láttam a válaszod:D
Szerintem az úgy tökéletes, biztos csinos leszel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!