Milyen egyberuha illik vastagabb lábakra, nagyobb fenékre?
mindenképp egyberuha kell? mert ha nem ,akkor ajánlom a hagymafazonú szoknyát. de ha tényleg egyberuha kell, akkor legyen lefelé bővülő, vagy ilyenek:
beszerezni nemtom hol lehet, sztem drágább boltokban,. mint pl amnesia, magenta stb, de nézz körül a háda turikban is. remélem segítettem vmit.
olyan fazonuak amik derekánál megkötösek ezáltal hangsulyozod a derekad. deréktol lefele bövülgjön de ne legyegyen többrétegü mert az is rátehet. térdig érjen
ilyesmi fazonu pld ( igaz a mintája nem szép de más mintájut keshetsz a fazonja a lényeg. ez a ruha azért is jo mert a mellet hangsulyozza ezáltal eltereli a lábrol a tekintetet.)
-
-
- [link]
- [link]
-( derekadra és melledre adja a hangsulyt, nagyon jo fazonra.)
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
ehez hasonlo fazonokat keress . és szerintem telitalpu szandálokat vegyél föl inkább nyárra. megnyujtja a lábat és vákonyitja. kényelmes és nöies is. remélem tudtam segiteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!