Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen egyberuha illik vastaga...

Milyen egyberuha illik vastagabb lábakra, nagyobb fenékre?

Figyelt kérdés
A hasammal nincs gond, a fent említett területek problémásak, ezekről szeretném elterelni a figyelmet. Mondhattok helyeket is ahol ezeket a ruhákat be tudom szerezni. Köszönöm.
2012. júl. 15. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:

mindenképp egyberuha kell? mert ha nem ,akkor ajánlom a hagymafazonú szoknyát. de ha tényleg egyberuha kell, akkor legyen lefelé bővülő, vagy ilyenek:

[link]

[link]

beszerezni nemtom hol lehet, sztem drágább boltokban,. mint pl amnesia, magenta stb, de nézz körül a háda turikban is. remélem segítettem vmit.

2012. júl. 15. 21:54
 2/3 anonim ***** válasza:

olyan fazonuak amik derekánál megkötösek ezáltal hangsulyozod a derekad. deréktol lefele bövülgjön de ne legyegyen többrétegü mert az is rátehet. térdig érjen

ilyesmi fazonu pld ( igaz a mintája nem szép de más mintájut keshetsz a fazonja a lényeg. ez a ruha azért is jo mert a mellet hangsulyozza ezáltal eltereli a lábrol a tekintetet.)

-

[link]

-

[link]

- [link]

- [link]

-( derekadra és melledre adja a hangsulyt, nagyon jo fazonra.)

[link]

- [link]

- [link]

- [link]

- [link]

- [link]

- [link]

- [link]

ehez hasonlo fazonokat keress . és szerintem telitalpu szandálokat vegyél föl inkább nyárra. megnyujtja a lábat és vákonyitja. kényelmes és nöies is. remélem tudtam segiteni

2012. júl. 16. 02:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek! :)
2012. júl. 16. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!