Ötlet? Ti hogy csináljátok?
Hogy öltözzek,hogy magabiztosságot sugározzak és tiszteletet érdemlő külsőm legyen?az ízlésesnél mélyebb dekoltázsú felső és hiányos öltözék szóba sem jöhet!
15/l
Először is tisztában kell lenned azzal, hogy mi illik hozzád kívülről-belülről. Ne akard magadra erőltetni a rózsaszínt, ha nem igazán szereted, és a kivágott felsőket se, ha nem vagy olyan lány.
Olvasgass utána interneten/újságokban, hogy a te szemszínedhez, hajszínedhez, testalakodhoz milyen ruhák illenek. Aztán ha legközelebb mész vásárolni, ezek közül válassz magadnak. A színt pedig majd kitapasztalod, hogy melyiket szereted és melyik illik hozzád is egyben.
Hát nem tudom, én úgy szoktam vásárolni, hogy felpróbálom az adott ruhát(legyen mondjuk egy nadrág, azt nálam iszonyú nehéz találni), és ott az üzletben megyek pár kört benne. Ha van valami szék, le is ülök, mozgok picit. Nekem az a fő szempont, hogy kényelmesen érezzem magam. Ne legyen se túl szoros, se túl bő, se túl... :D Lényeg, hogy gondolatban már tudjam mivel hordani, beilljen a többi ruha közé, illjen a stílusomhoz(ami nincs). :D Ha ránézek, az jusson eszembe, hogy "ez én vagyok!" :D És fontos, hogy TE úgy lásd, jól áll neked.
És ha jól érzed magad a ruhában akkor jól érzed magad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!