Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudok Emos ruhákat vásárolni?

Hol tudok Emos ruhákat vásárolni?

Figyelt kérdés

2012. júl. 14. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Mivel már nem divat emonak lenni, így kb sehol.
2012. júl. 14. 22:46
 2/7 anonim ***** válasza:
bárhol.
2012. júl. 14. 22:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Konkrétabb helyek? ahol megfizethető áron vannak
2012. júl. 14. 23:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Lényegében bárhol, csak össze kell válogatni a cuccokat, és a legátlagosabb ruhákból is lehet olyan hatást kiváltani. Amúgy én a New Yorkert mondanám leginkább.
2012. júl. 14. 23:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Szikét érvágáshoz olcsóbban kapsz, ráadásul nem szórod el szüleid pénzét feleslegesen. Adj címet, vannak kórházban ismerőseim, hogy hova küldjük!

19/f

2012. júl. 14. 23:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem kell egyből ellenségesnek lenni attól mert valaki Emos nem feltétlenül kellene kitaszítani !
2012. júl. 14. 23:59
 7/7 anonim ***** válasza:
50%

hány éves vagy?

fontos hogy tudjam,mert ha keresed a stílusod és itt elakadtál mert tetszik nem feltétlenül kell erre elbaszni a pénzed/őseid pénzét.

én sok stílust kipróbáltam mire megtaláltam az igazit. ez rengetek pénzbe és még több veszekedésbe került.

ha még nem találtad meg a stílusod akkor nem feltétlenül kell minden emos szarságot megvenned. átlagos ruhákból is tudsz emosan öltözködni csak össze kell válogatnod a színeket..... bár nem tudom melyik emo fajtát képviseled, (sok van,nem csak egy. olvass utána!)

a kérdésre nem tudok válaszolni mert nem tudom melyik emo fajtát akarod képviselni. mind mást szeret.

[link] xD (bocs ezt nem lehetett kihagyni)

és még valami: a penge olcsóbb! menj ki a temetőbe és vágd fel az ereidet....

16/l rocker \m/,

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

2012. júl. 15. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!