Elegáns, kifinomult, de könnyed?
Sziasztok! Szóval sikerült a nyáron jó pár kilótól megszabadulnom és szeptemberig remélhetőleg még egy-kettő lemegy, így kéne egy kis ruhatár-frissítés.
Eddig eléggé lazán öltözködtem, bár próbáltam azért nőiesebben. De szeptembertől szeretnék elegánsabb, kifinomultabb lenni, de egyben könnyed is. Vagyis nem akarok nap, mint nap ruhába, meg kis kosztümben járni magassarkúval. :D Neten is keresgéltem, de titeket is megkérdeznélek, hogy szerintetek milyen ruhákat kellene vennem? :)
(bőgatya és hasonló h*lyeségek nem érdekelnek)
És megköszönném, ha képeket is linkelnétek hozzá. :) Ja és még valami, körülbelül átlagos alakom van, ergo nem lettem csontkollekció a fogyással. :) 17/L
Szerintem a chino nadrág pont megfelelne: [link]
Nőies, lazán elegáns és jól variálható.
Blézert mindenképpen vegyél, az is tipikusan ilyen darab. Egy jó fazonú-anyagú jó időre kiszolgál majd :)
Köszönöm a válaszokat! :) A chino nadrág tetszik és igen, egy blézert terveztem beszerezni, csak nehéz olyat találni ami szép, strapabíró és nem kerül 20e ft-ba. :)
Második válaszoló: köszönöm, bár az a kék póló és a sportcipők nem igazán ebbe a kategóriába tartoznak nekem. :)
Mindenkinek ment a zöld kéz. :)
Itt a weboldaluk lehet keresgelni: [link]
Amugy jo minoseg.Viszont nekem draga kabatban ment tonkre a cipzar, es ahelyett hogy lecsereltek volna, kaptam egy uj kabatot :-))
Ha esetleg összegyűjtesz egy kisebb összeget, akkor érdemes elmenni a biatorbágyi outletbe, ha nincs túl messze neked.
Mi járunk ki 2-3 havonta és bizony néha kincseket lehet találni! :)
Pl. tavaly nyáron 1000 Ft-ért vettem egy bőrpapucsot a Borgo nevű cipőboltban, amit azóta is mindenki megcsodál :) Pénteken voltunk és az Intimissimiben vettem 2 db ruhát, ami strandruha, de utcára is elmenne, darabja 900 Ft volt! Vagy ugyanott vettem 290 Ft-ért varrás nélküli bugyit. Ennyiért még kínaiban sem kapsz, ócskát!
A Mango-ban is ki lehet fogni dolgokat, van több 690 Ft-os felsőm is onnan :) Blézerek is szoktak lenni jó áron. Ja, meg egy táskát is vettem ott egyszer 500 Ft-ért! :)
Szóval 1-1x érdemes rászánni egy fél napot és jól körülnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!