Otthon is vesztek fel melltartót? Melltartóval vagy nélküle a károsabb?
Figyelt kérdés
Én itthon is hordok melltartót. De nem tudom, hogy jól teszem, vagy jobb lenne nélküle... Viszonylag nagyobb mellem van, szóval jól jön a tartás. Csak a kötőszöveteknek ugyan mi a jobb...2009. júl. 12. 23:05
11/12 anonim válasza:
Én ha hazaérek egyszerre leveszem a melltartóm mert kényelmetlen meg anyám nem engedi meg hogy otthonra hordjak am ha elmegyek vhova mindig eszek fel alváshoz sose.14L
12/12 anonim válasza:
Pfű, rólam csak zuhanyzáskor és alváskor tűnik el. Na meg... Nagyon szeretem, nagyon kényelmes; persze nem mindegy, hogy milyen márkát, vagy hogy éppen méretének megfelelőt választ-e az ember. Nem érdemes szerintem a melltartón spórolni. Ráadásul azt is utálom, ha átüt a mellbimbóm a pólón. Úgyhogy én a melltartóra szavazok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!