Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha erősen megkötöm ezt a...

Ha erősen megkötöm ezt a bikinit akkor is lecsúszhat?

Figyelt kérdés
[link]
2012. júl. 13. 23:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Elvileg ezek direkt úgy vannak csinálva hogy ne csússzanak le. Én azért ilyen bikinibe nem ugrálnák a vízbe:)
2012. júl. 13. 23:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Én egyszer ugrottam bele a vízbe pánt nélküli bikinibe..többször nem is próbálom:D kissé lecsúszott.
2012. júl. 13. 23:16
 3/8 anonim ***** válasza:
54%

Muszáj ilyen ocsmány amcsis cuccokat hordani? Igen cigányos...

19/f

2012. júl. 13. 23:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem az enyém olyan hogy hátul olyan kapocs van, hogy még én is alig tudomk kibontani,szóval az a veszély nem fenyeget hogy valaki kibontaná. Ha jó a méret szertien nem csúszkál senkinek kivéve ha C-snél nagyobb metted van (szerintem). Persze nem egy vadulós strandolásra találták ki,de azért nem csúszik le olyan könnyen.
2012. júl. 13. 23:22
 5/8 anonim ***** válasza:
*melled, bocsi
2012. júl. 13. 23:23
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Milyen biciklit akarsz te erősen megkötni?
2012. júl. 13. 23:37
 7/8 sweetsugar ***** válasza:
Hát az ilyeneket nem arra találták ki,hogy vadul ugrálj a vízbe:Dkicsit kockázatos:D
2012. júl. 13. 23:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem ugrálsz akkor nem fog lecsúszni talán. Olyan nagyon erősen kötni meg nem jó, mert marha kényelmetlen lesz, miért nem varrsz rá egy nyakba akasztós pántot legalább?
2012. júl. 14. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!