1/8 anonim válasza:
Elvileg ezek direkt úgy vannak csinálva hogy ne csússzanak le. Én azért ilyen bikinibe nem ugrálnák a vízbe:)
2/8 anonim válasza:
Én egyszer ugrottam bele a vízbe pánt nélküli bikinibe..többször nem is próbálom:D kissé lecsúszott.
3/8 anonim válasza:
Muszáj ilyen ocsmány amcsis cuccokat hordani? Igen cigányos...
19/f
4/8 anonim válasza:
Nekem az enyém olyan hogy hátul olyan kapocs van, hogy még én is alig tudomk kibontani,szóval az a veszély nem fenyeget hogy valaki kibontaná. Ha jó a méret szertien nem csúszkál senkinek kivéve ha C-snél nagyobb metted van (szerintem). Persze nem egy vadulós strandolásra találták ki,de azért nem csúszik le olyan könnyen.
6/8 anonim válasza:
Milyen biciklit akarsz te erősen megkötni?
7/8 sweetsugar válasza:
Hát az ilyeneket nem arra találták ki,hogy vadul ugrálj a vízbe:Dkicsit kockázatos:D
8/8 anonim válasza:
Ha nem ugrálsz akkor nem fog lecsúszni talán. Olyan nagyon erősen kötni meg nem jó, mert marha kényelmetlen lesz, miért nem varrsz rá egy nyakba akasztós pántot legalább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!