Szerintetek nem tul kihivo egy goth lánynak ez a ruha hétköznapra?
persze nem magasarkuval hanem magastalpu csizmával
nem festem megam extrémen csak szem tussal huzom ki a szemem fölül , derékig érö szöke hajam és kék szemem van.
Ha tetszik,akkor nyugodtan hordd. :-)
Ne törődj azzal,akinek ez nem tetszik.
Az átlagemberek másképp gondolkodnak,
mint mi. :) 19/goth lány
Szerintem sem megfelelő az anyag minősége, és a sok szegecs giccsessé, de főleg erőltetetté teszi. Ezzel szemben bizonyára drága - ahogy előttem írták, az egész goth-biznisz célja a naiv vásárlók lehúzása. Jól meg kell gondolni,hogy mit hol vesz az ember.
Ugyan én nem szeretem a platformokat, de ez kinézetre furcsamód tűrhető.
"Az átlagemberek másképp gondolkodnak,
mint mi. :)"
Azért ne keverjük már az igénytelenséget az "egyedi ízléssel". Amikor háromból ét goth azt mondja rá, hogy ciki, akkor azért nem árt elgondolkozni. Ez a ruha gicces, rossz minőségű, és béna szabású mint már leírták előbb.
Amúgy nem is ruha, hanem szoknya és felső, ha jobban megnézed.
Viszont szerintem is, ahogy már írta a másik goth válaszoló "trying too hard".
Én sem ma kezdtem, szóval azt hiszem mondhatom, hogy az extrém / nem hétköznapi nem kell, hogy egyenlő legyen az ízléstelennel.
Egyet kell értsek az előttem szólok nagy részével. Ez a ruha borzalmas. A platformról nem is mondok inkább semmit.
,,Elődeink" megelégedtek egy fekete inggel+ szoknyával / gatyával azt' kész. Nem kell mindent túl csicsázni szegecsekkel meg tüllel , attól nem lesz ,,gothabb". Ezt kéne végre megtanulni a fiatalabb generációnak : NEM A RUHA TESZI A GOTH-OT!!!
a 11-es válaszoló én vagyok a 18-as viszont marhára nem xD
még a %-unk is különbözik. itt valami jó nagy szarkavarás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!