Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Neked is van lábujjas, azaz...

Neked is van lábujjas, azaz tanga papucsod? Szereted?

Figyelt kérdés
Nekem 2 db van, egyik fehér, gyöngyök vannak a pántján, nagyon kényelmes, másik ilyen flip-flop könnyű talpú, textil pántú pacsker, Roxy márkájú. Ha van képetek meg is mutathatjátok milyen a tiétek. :)
2012. júl. 12. 21:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs, nem is volt, nem is lesz. Illetve egyszer poénból a tesómtól kaptam egyet, mert tudja hogy mennyire utálom, de valami újsághoz ingyen adtak egy ilyen strandpapucsot, ami ilyen volt. Levittem a Balatonra és a kemping zuhanyzójában használtam. De utáltam. Ennél kényelmetlenebb dolgot még nem találtak ki. Bazirgálja a kétt ujj között, alig marad meg a lábon rusnya is és kényelmetlen is. Soha fel nem foghatom, hogy mit szeretnek ezen ennyire, hogy úgy viselik, mintha kötelező lenne.
2012. júl. 17. 06:33
 12/17 A kérdező kommentje:

Amelyik "bazirgálja" azt én sem veszem meg. Például amelyiknek műanyag a pántja és az egész esetleg... na az strandpapucs. De nekem egyik fehér, gyöngyös a pántja és nagyon puha a lábujj közti rész, mert az átlátszó bigyót első nap leoperáltam róla, azóta nem is érzem hogy van ott valami. A másik meg szintén jó, mert textil és nem szívja a lábam, meg a lábujj közt is textil, nem is érzem.

Viszont tény, hogy hosszú távra nem jó. Tartani kell a lábadon némelyiket, amelyiken nincs keresztpánt. Aki ezt tagadja, az téved. :)

Persze van rendes szandálom is, csak mikor 40 fok van és minél kevesebb gönc legyen rajtam, fel szoktam ezeket is húzni.

2012. júl. 17. 10:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenkinek van otthon legalább 1 :P
2012. júl. 17. 18:58
 14/17 A kérdező kommentje:
Áh, dehogy. Huginak nincs, utálja. :D
2012. júl. 18. 11:02
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs, soha nem is volt, nem is lesz. Szerintem fiúknak b*zis, annak ellenére, hogy sokan hordják. De lányokon se jön be.
2012. okt. 3. 16:40
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

még most is felveszik némelyek mert meleg van (de jó nekik, biztos nem hajnalban indulnak melózni)

nem túl igényes viselet, a műanyag meg akkor is giccses gagyi, ha márkás

2012. okt. 3. 20:22
 17/17 A kérdező kommentje:
nem csak műanyag van, hanem bőr is. Meg van magasabb sarkú verzió is, van gyöngyökkel, szögecsekkel, kis virággal stb díszített fajta is. Van ami nem tetszik, van ami igen. :)
2012. okt. 4. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!