Hol lehet venni ilyen pólót mint ami a képen látható?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem facebookról kéne a képet linkelni, de mivel fogalmam sincs hogy mi ennek a megnevezése (ha egyáltalán van) ezért sehol máshol nem találtam róla képet.
Tehát erre az oldalt kivágottra gondolok. Hogy ez vajon létező dolog vagy vagdossam szét a sima pólóimat ha ilyet akarok?
2012. júl. 9. 20:02
1/4 anonim válasza:
Bershkába van sok ilyen fazonú én is ma vettem ilyet (csak lány pólóba) Aztán H&M, C&A, Pull and Bear, mivel az a divat manapság kb mindenhol lehet ilyet kapni. De ha érdekel a véleményem szerintem szerezz be egy sima pólót, nyomtass rá valami olyat ami te vagy és vágd ki az ujjait :)
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ, majd szétnézek. külföldi vagyok, így leginkább az online rendelés érdekelne, meg hogy hogy nevezik az ilyen fajtát, de csak találok valahogy.. a nyomtatás-kivágás amint mondasz nem lenne rossz ötlet, de nem nagyon mernék nekiesni fiú létemre egy vadonatúj pólónak :)
2012. júl. 10. 00:34
3/4 anonim válasza:
Youtube-on pedig sok vagdosós videó van:)
4/4 A kérdező kommentje:
valóban. beszarás, kösz a tippet :D
2012. júl. 10. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!