Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kaptam egy világoskék puma...

Kaptam egy világoskék puma felsőt nagyon ciki ha azt hordom 21 F?

Figyelt kérdés
Szerintem inkább lányoknak való de nem tudom hogy most szoktak e ilyet hordani.
2009. júl. 11. 13:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

jó az, a színe is rendben, az alapján fiús.

nekem csak az a fajta nem tetszik, aminek az eljére nagy betűkkel rá van írva a márkája, akkor esetleg röhöghetnének rajtad, hogy p.na. :D

2009. júl. 11. 13:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Jajjj dehogy gáz, nagyon édes a világoskék, én imádom magamon is, és a pasikon is!! :)

18L

2009. júl. 11. 14:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
az én barátombnak is van pár világoskék felsője, nincs ezzel semmi gáz.
2009. júl. 11. 16:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én letépném rólad.

De nem azért, mert ciki hanem mert szerintem annyira jól néz ki és... :D :))

Vedd fel nyugodtan egyáltalán nem ciki. Nem rózsaszín az a felső, nem értem mit problémázol! Nyugodtan vedd fel.

2009. júl. 11. 16:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

manapság rózsaszínt is hordanak a fiúk..

szóval a színe miatt nem gáz.de ha akarod linkeld be és eldöntjük..

2009. júl. 11. 17:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, szerintem is hordanak rózsaszínt, épp ezért nem értem a kéken miért problémázik a kérdező :)
2009. júl. 11. 18:48
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Van egy kollégám /25 éves /aki szokott rózsaszín felsőt hordani de biztos hogy nem meleg mert évek óta van barátnője és mégis hord rózsaszínt.Akkor azt mondjátok hogy nyugodtan felvehetem nem fognak búzának nézni ???Amúgy nagyon tetszik és puma a márkája csak hát nagyon világoskék és azt úgy tudtam hogy csak lányok hordják.
2009. júl. 11. 23:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Eszem megáll. Nem a ruhától lesz valaki meleg!

És a melegek is normális emberek, nem fognak rádugrani ha ilyen felsőt veszel fel!

Nem értem hol élnek egyes emberek. Én rengeteg pasin látok világoskék, citromsárga és hasonló felsőket. Nem kell sötétkékbe meg feketébe járni azért, mert valaki hetero pasinak akarja magát feltüntetni...

Nyugodtan vedd fel, ez ma már nem meglepő senki számára, és egy világoskék Puma felső nagyon klassz tud lenni, és én rengeteg pasin láttam már. Amúgy ők heteroszexuálisak voltak, de nem mintha ez számítana.

2009. júl. 12. 00:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
dehogy leszel tőle meleg. barátomnak még a kocsija is világoskék, és néha hozzá szokott öltözni..:D
2009. júl. 13. 01:07
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2009. júl. 13. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!