Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, mi annak a felsőnek a...

Lányok, mi annak a felsőnek a neve, ami pánt nélküli és hátul fűzős?

Figyelt kérdés

Esküvőre akarok venni vagy varratni.kb. Mennyibe kerül , és hol lehet venni?

Szerintetek venni vagy varratni érdemes?

2009. júl. 11. 09:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Csőtop. Pántnélküli top, ami olyan mint a korabeli fűzők. Tutira tudni fogja a varrónő. :)

Már ha erre gondoltál: [link]

2009. júl. 11. 09:39
 2/6 anonim válasza:
100%
Azt hiszem a míderre gondolsz. Ha jó a varrónőd, akkor varrass, de mostanában minden második butikban kapható.
2009. júl. 11. 09:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Szóval a második válaszadó kiegészített. :) Tényleg ez a "hivatalos" neve. Egyébként szerintem jobban megéri készen megvenni, mint varratni, mert olcsóbban kijön(ha csak nem barátnőd a varrónő és anyagárban megcsinálja) és tényleg szép, különleges is lehet, kis csipke vagy bármi rajta, mindenféle giccs nélkül persze. Ez az a ruhadarab, amit tényleg rengeteg helyen megkapsz. Butikokban tuti. Nem tudom, hol szoktál vásárolni, én pl. olcsóbb márkaboltokban (pl. New Yorker...) de ezt a bizonyos míderemet a kínaiban vettem 2790Ft-ért és láttam egy butikban, hogy totál ugyanilyeneket árulnak jóval drágábban. Az a jó benne, hogy ezen nem látszik, hogy kínais, teljesen komoly hatása van, az anyaga is olyan, mint a többinek. Persze, ha bemész valami plázába, ott is találsz... pár ezertől plafon a csillagos ég! :)
2009. júl. 11. 10:06
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azt hiszem elősször a kínaiban nézek szét :-)

2009. júl. 11. 10:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Míder!
2009. júl. 11. 18:23
 6/6 A kérdező kommentje:
köszke, mostmár tudom :)
2009. júl. 11. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!