Milyen típusú fürdőruhát válasszak, ha szinte semmi mellem sincs? 18/L
Nekem sima háromszög van és imádom. Amúgy meg ha kicsi a melled a kosarasban még feltűnőbb lesz hogy nincs ott semmi. Szóval ne akard hogy nagyobbnak látszódjon, ha egyszer kicsi... semmi értelme egyébként sem.
Az ilyen stílusú fürdőruhák jók, vagy még a fodrosok. A háromszög, szivacsnak azért nézz utána, mert gyakorin azt olvastam sok helyen, hogy az borzalmas. : )
Ezek közül az S-es egész kicsi, belül meg van egy nagyobbacska szivacs. Szerintem csinosan állna a szinte alig van mellen is. Ha tetszik, és megér neked kb 10 ezret, akkor próbáld ki az origami bikinit.
Köszi a válaszokat!
A háromszög szivacsossal az a baj, hogy nagyon szorosan meg kell kötni a nyakamnál, hogy ne lehessen totál belátni már akkor is, ha csak ülök, előrehajolni meg abszolút nem tudok.
Nem azt akarnám, hogy nagyobbnak tűnjön, csak legalább valahogy álljon rajtam! Semmi mell formája nincs, olyan, mint amikor kezd nőni, csak megállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!