Tetszik ez a fürdőruha?
2012. júl. 7. 10:44
1/14 anonim válasza:
nekem ez olyan nagymamás 70es évekbeli
3/14 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem nagymamás.
4/14 anonim válasza:
A mintája nekem bejön, én is néztem ezt. A fazont viszont nem tudom elképzelni, hogy hogy állna, de próba után megmondanám :) Szerintem felvéve sem lehet rossz :)
5/14 anonim válasza:
Nemrossz :) az ilyen mintás cuccok most úgyis divatban vannak.
6/14 sweetsugar válasza:
Nem rossz,most az ilyen trópusi minták a divat;)
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Már megvettem,féláron volt és ilyen mintás strandtáskát is vettem hozzá :)
2012. júl. 7. 10:57
8/14 anonim válasza:
ez a bikini Vintage, ami nagyon is divatban van, egyáltalán nem nagymamás. Ha tetszik és jól is áll, akkor vedd meg!:)
9/14 anonim válasza:
Nekem is pont ugyan ilyenem van! És nagyon szeretem! :) Nekem nagyon tetszik a mintája, és őszintén más véleménye nem érdekel. L/ 15
10/14 anonim válasza:
Kinek mi a véleménye, aki fiatal annak persze nem nagymamás mert nem látta hogy ez régen volt divat. Én 25 évesen azt látom ha ránézek hogy ez pont olyan mint nagymamám (és barátnői) bikinije volt kb 15 évvel ezelőtt mikor magával cipelt strandolni...
Egyáltalán nem tetszik...régies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!