Ezt a cipőt akarom a barátomnak megvenni. Jól néz ki? 18/l
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 01:36
21/28 anonim válasza:
Szép az, ami érdek nélkül tetszik. Ha megveszi a barátjának ennyiért, csak ismernie kell annak ízlését. Így tudja, hogy nem vesz hülyeséget :D
22/28 anonim válasza:
Attól függ... ezt így látatlanba nem lehet megállapítani, tudni kéne, milyen a barátodd... mi a foglalkozása? hobbyja? szabadidős tevékenysége? mongyuk, olyat még én is hordanék. 14/L
23/28 A kérdező kommentje:
Na megvettem és nagyon örült neki:)
2012. júl. 19. 22:14
24/28 anonim válasza:
Helyes, akkor valóban jól ismered őt :D
25/28 anonim válasza:
na de ettől még szar az ízlése
26/28 anonim válasza:
Miért lenne szar az ízlése? NEKED nem tetszik ez a cipő, NEKI meg igen. Van, aki a klasszikus zenét szereti; van, aki a rockot. De ettől még egyik sem szar zene :D
27/28 anonim válasza:
Rossz a hasonlatod , itt értékrendbéli különbségeket kéne felismerni nem ízléskérdéseget boncolgatni , bár szerintem egyikre sem vagy képes de egy John Baston és egy Beady Eye jó klasszikus és jó rock , viszont míg egy Sperry Top Sider vagy egy Vass elfogadottan jó cipő és ízléses minőségi ez műanyag és nem eredeti.
28/28 anonim válasza:
Viszont örülök neki, hogy te legalább képes vagy erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!