Honnan szerzik az árút azok, akik 15 ezerért árulnak Suprát vaterán?
Figyelt kérdés
Gondolom nem eredetiek, vagy mégis? És ha eredeti akkor hogy lehet az hogy fele annyiért megéri eladni, mint a boltban?2012. júl. 6. 23:59
1/4 anonim válasza:
A) nem eredeti
B) megrendeli külföldről.
C) esetleg személyesen veszi külföldről
Pl. az angoloknál leárazásokon fillérekért hajigálják utánad azt, amit itthon még leárazáson se tudsz megfizetni. Én pl. eredeti G-star csizmát vettem 15 ezer forintért, londsdale pólókat kb. 1000 forintért, levis nadrágot 5000 forintért, levis kabátot 9 ezerért stb. Egyszer néztem egy itthoni outletben még pluszban leárazva volt a kabátom 20 ezer. Hát lol.
2/4 anonim válasza:
Pontosan úgyvan ahogy első írta. Bátyám Angilában fele ennyiért vett eredeti converse cipőt márkaboltban mint itt
3/4 anonim válasza:
...csak ahhoz ki kellett menni Angliába :D Amúgy igen, ilyesmi lehet a helyzet szerintem is, mint ahogy leírták előttem. Megjegyzem azért, hogy most volt/van 50%-os akció Garage-ban, ott 100% eredetiek a cipők...
4/4 anonim válasza:
Viszont, a vaterán én semmit nem vennék ilyesmit. Tele van a hamisíványokat eredeti képpel áruló csalókkal, akik még téged mocskolnak, ha meg mered mondani, hogy hamis, amit árulnak. Rákerestem a suprákra, többen is árulják, és szinte mindnek van az értékelései között egy tucat negatív azzal, hogy hamis, ócska szart kapott, és még az eladó fenyegetőzött, hogy csak akkor adja vissza a pénzét, ha pozitívat ad. Szerencsére, van aki bevállalja, hogy lenegatívozza a zsarolás ellenére, hadd lássa mindenki, hogy nem szabad bedőlni neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!